Štampa

Kada govorimo o automobilima, automobilska industrija i njen razvoj luksuza, pomalo podsećaju na razvoj mode…

U današnje vreme, postoje superautomobili i stepen adaptacije i personalizacije koje mogu ispuniti sve vaše želje. Najpoznatije marke luksuznih automobila su Mercedes-Benz, Lamborghini, Infinity, BMW i Aston Martin, pri čemu svaki od njih ima svoju jedinstvenu ličnost i funkcije, uz jedan zajednički činilac – luksuz.

Aston Martin

Ljubitelji automobila, oduvek su se delili na dve glavne klase – tu su oni koji vole starije automobile, i oni koji vole sve što je novo i moderno. Večita dilema svih ljubitelja automobilizma je izbor između klasičnih, odnosno oldschool modela i novih futurističkih, elegantnih i prevashodno luksuznih automobila.

Mercedes-Benz

Postavlja se jedno veoma nezgodno pitanje: koji od ovih modela su bolji, koji su značajniji, koji su luksuzniji? Do odgovora je veoma teško doći. Stariji automobili predstavljaju deo istorije i zauvek će ostati nečiji ljubimci, i može im se pripisati deo zasluge za postojanje ovih novih, ultra modernih modela. Moderni automobili su u toku sa tehnologijom i zalaze u budućnost, pružaju nam udobniju i bezbedniju vožnju.

Bugati

Na kraju, moramo prihvatiti da je “pobeda” prve ili druge klase zavisna samo od ličnog ukusa pojedinca kog pitate za mišljenje. Uživajte u našoj galeriji i uporedite stare i nove luksuzne automobile.

Porshe

Izvor: Muški Magazin

e-max.it: your social media marketing partner