Triglav osiguranje

Осигурање.срб

Осигурање.срб

Facebook-u
Twitter-u
PRAVILNIK
O REGISTRACIJI MOTORNIH I PRIKLJUČNIH VOZILA
I. UVODNA ODREDBA

Član 1.
Ovim pravilnikom uređuju se: sadržina i način vođenja jedinstvenog registra motornih i priključnih vozila (u daljem tekstu: vozila); uslovi za upis vozila u registar; način i uslovi za izdavanje saobraćajne dozvole, registarskih tablica i registracione nalepnice; sadržaj, izgled i tehničke karakteristike saobraćajne dozvole, registarskih tablica i registracione nalepnice; način postavljanja registarskih tablica i registracione nalepnice; bliži uslovi koje mora da ispunjava pravno lice koje izdaje registracione nalepnice, kao i sadržina i način vođenja evidencija o izdatim tablicama za privremeno označavanje vozila i potvrdama o njihovom korišćenju, način i uslovi za izdavanje, sadržaj, izgled, tehničke karakteristike, način postavljanja tablica za privremeno označavanje vozila i uslovi koje mora da ispunjava pravno lice koje dobije ovlašćenje za izdavanje tablica za privremeno označavanje vozila dobije ovlašćenje za izdavanje tablica za privremeno označavanje vozila.
 
II. SADRŽINA I NAČIN VOĐENJA JEDINSTVENOG REGISTRA
MOTORNIH I PRIKLJUČNIH VOZILA
 

Član 2.
Vozilo se registruje upisom propisanih podataka u evidenciju – jedinstveni registar vozila, koji se vodi u jedinstvenom informacionom sistemu  Ministarstva unutrašnjih poslova.
Jedinstveni registar vozila sadrži:
1) naziv organa nadležnog za registraciju vozila;
2) broj registra;
3) registarsku oznaku vozila;
4) datum prve registracije vozila, prvu registarsku oznaku i naziv organa 
nadležnog za registraciju vozila koji je izvršio prvi upis vozila u registar;
5) podatke o saobraćajnoj dozvoli (datum izdavanja, serijski broj);
6) podatke o kontrolnom broju registracione...

Pravilnik o registraciji motornih i priključnih vozila možete preuzeti ovde

e-max.it: your social media marketing partner
Dodaj komentar
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Komentari koji sadrže govor mržnje, psovke, uvrede, kao i komentari koji se odnose eventualne greške ili na uredjivačku politiku autoosiguranje.info takodje neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije autoosiguranje.info, već samo autora komentara!

Vaše sugestije ili primedbe možete da pošaljete na office@autoosiguranje.info. Hvala.

  • Osiguranje gratis
  • Auto osiguranje
  • Putno osiguranje
  • Kasko osiguranje
  • Agro osiguranje
  • Osiguranje Srbija

Vremenske prilike

Kursna lista

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, autoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više